Pàgines

divendres, 7 de setembre del 2018

Roques, plantes i paisatges

ROQUES, PLANTES I PAISATGES. CURS 2018-2019.
Sortides de camp per a descobrir el medi natural de Menorca.
Escoles d'Adults de Menorca.

Horari:  Tercer dissabte des d'Octubre a Abril, de 10 a 14 hores.
Professor responsable:  Guiem Orfila Pons.

Sortides proposades (poden variar eventualment):
  1. 20 d'Octubre de 2018:  Introducció al Medi Natural i principals components del Paisatge. EL MEDI LITORAL I LA COSTA ARENOSA. Sortida: Platges i dunes de Tirant. (Trobada: aparcament del poliesportiu de es Mercadal, a la sortida del poble cap a Fornells).

  2. 17 de Novembre de 2018: EL MEDI LITORAL: COSTA ROCALLOSA I ZONES HUMIDES. Sortida: Costa, platja, dunes i Prat de Son Bou. (Trobada: aparcament arribant a Son Bou, a la dreta abans de la rotonda).

  3. 15 de Desembre de 2018: BARRANCS I TORRENTS. MENORCA CALCÀRIA. Sortida: Tram final del Barranc d’Aljandar (Trobada: aparcament davant l’hotel Cala Galdana, després del pont a la dreta).

  4. 19 de Gener de 2019: BOSCOS I GARRIGUES I. Sortida: Boscos de Sa Roca. (Trobada: voreres junt al restaurant i el temple budista de Sa Roca).

  5. 16 de Febrer de 2019: BOSCOS I MARINES II. Sortida: Colàrsega d’Addaia-Mongofra.Menorca Vermella. (Trobada: Escola rural de Tramuntana, poc després del creuer cap a Favàritx).

  6. 16 de Març de 2019: EL MEDI RURAL: CAMP OBERT I VORERES DE CAMINS. Sortida: Camí Reial i Pas den Revull- Es Canaló.  (Trobada: aparcament del cementiri de Ferreries).

  7. 13 d'Abril de 2019: EL MOSSAÍC PAISATGÍSTIC: NATURA I CULTURA. Sortida: El Toro i Es Puig Mal. (Trobada: aparcament vora el restaurant de Es Molí, a Es Mercadal).