Pàgines

dimecres, 13 de setembre del 2017

25è. Cicle d'itineraris per la descoberta del paisatge

EDUCACIÓ DE PERSONES ADULTES. CURS 2017-2018.
25è. CICLE D’ITINERARIS PER A LA DESCOBERTA DEL PAISATGE


SORTIDES: Primer, segon i tercer diumenges de cada mes, des d’octubre-2017 a abril-2018, i  possibles canvis puntuals, que es comunicaran.

TROBADA: A les 11 h del matí a cada punt indicat a les sortides. Si la meteorologia no és favorable, se suspèn la sortida fins a noves instruccions; cada persona matriculada decideix en última instància la seva assistència o no (trucar al guia en cas de dubte).

HORARI: Les caminades duren aproximadament de les 11h a les 15 h, amb recorreguts d'entre 6 i 12 quilòmetres. Es pot dur líquid i fruita o decidir dinar a casa.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS: A les escoles d’adults dels pobles. Cal matricular-se individualment al grup i diumenge escollits. És important respectar els límits de persones per grup (no més de 10 a Ciutadella, Ferreries, Alaior i Maó) i, si la matrícula està completa, es pot confiar en la llista d’espera.

PROFESSOR RESPONSABLE: Guiem Orfila

PROGRAMA PROVISIONAL D’EXCURSIONS:

Dies 1, 8 i 15 d'octubre de 2017: Son Felip- cala Pilar- macar d’Alfurinet i tornada pel Camí de Cavalls. (Punt de trobada: inici del camí a cala Pilar, des de la carretera principal).   

Dies 5, 12 i 19 de novembre de 2017: Cala de Sant Esteve- litoral fins a cala Rafalet i tornada pel Camí de Cavalls. (Punt de trobada: vora el cementiri des Castell o directament a l’aparcament de dalt de cala Sant Esteve).   

Dies 3, 10 i 17 de desembre de 2017: Voltants des Migjorn. (Punt de trobada: aparcament del camp de futbol a la sortida des Migjorn cap a Sant Tomàs).  

Dies 7, 14 i 21 de gener de 2018: Santandria- cala Blanca- cala en Bastó. (Punt de trobada: aparcament al sud del nou port de Ciutadella, abans de la torre des Castellà).

Dies  4, 11 i 18 de febrer de 2018: Alaior- camí de ses Rambles- Santa Eularieta-tornada pel Camí d'en Kane. (Punt de trobada: aparcament devora el cementeri d’Alaior, al costat del Camí d'en Kane).      

Dies  4, 11 i 18 de març de 2018: Malbúger-camins de Son Xoriguer, Biniati i Biniparrell. (Punt de trobada: aparcament de la zona d’urgències de l’Hospital Mateu Orfila de Maó, devora la ronda).


Dies  1, 8 i 15 d’abril de 2018: Tirant oest- macar de Binidonaire- Santa Teresa- Sanitja- aparcament de les platges de Cavalleria. (Punt de trobada: inici del vial que duu a la platja de Tirant, des del camí des Martinells-Tramuntana).