Pàgines

divendres, 8 de gener del 2016

Taller de formació bàsica en pràctiques restauratives

Els dies 15 i 22 de desembre, el professorat del CEPA Ciutadella va participar en un taller de formació sobre pràctiques restauratives en l'entorn educatiu, impartit per Vicent Rullan.

Es van tractar temes com la justícia i les pràctiques restauratives, els cercles de diàleg i l'ús de les pràctiques restauratives adreçades a tractar petits conflictes. Vicent Rullan és psicòleg i mediador i actualment també és assessor de l'Institut per la Convivència.

La formació constant del professorat és bàsica per a la millora de la qualitat educativa i forma part del projecte de centre. Els coneixements tractats en aquest taller són eines que permeten treballar la cohesió dels grups i la comunicació escolar.

En aquest cas, s'ha complert la màxima que diu "aprendre és divertit", ja que ha estat un taller amè i en el qual han sorgit anècdotes i moments de rialles i complicitats entre el professorat.

Durant el descans es va fer un berenar estil "tots hi posen", on l'equip docent va acomiadar el trimestre i va donar la benvinguda a les merescudes vacances de Nadal.